INFO

 

Over mijzelf in het kort: 

Mijn werkervaring en opleiding ligt zowel in de profit- als non-profitsector. Bovendien heb ik samen met mijn man onze drie kinderen begeleid. Ons gezinsleven kent  zoals bij iedereen periodes waarbij zich situaties voordoen die soms zorgen voor disbalans. Door bewustwording van de situatie en communicatie  vanuit rust  komt het evenwicht terug.  Ik heb dan ook vanuit verschillende kanten het proces van een mensenleven kunnen ervaren en zien.  Het verbinden van mensen,  in 1e instantie met jezelf en/of anderen  is als een mooie reis.

 

Ook  ben ik al een aantal jaren actief met schilderen en fotograferen waarbij ik altijd probeer dit vanuit ontspanning te doen (www.wytskevanveenendaal.nl).

 

Graag vertel ik wat meer als we persoonlijk contact hebben.  

 

 

Hartelijke groet,

 

Wytske van Veenendaal

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven:

Een 1e intake van een half uur is gratis. Als basistarief voor een volgende ontmoeting bij mij in Maartensdijk , hanteer ik €60 voor een uur. Mocht je voorkeur hebben voor mijn komst naar jou, of vind je het prettig om op een andere manier af te spreken  dan kan het zijn dat we daarover in overleg een ander tarief afspreken. Stel gerust vrijblijvend vragen per e-mail: info@lichaamengeestinverbinding.nl of via het contactformulier. 

 

 

 

  

 

  

  

Inschrijving KVK:  63532050